over

De kwekerij

Alle Informatie
volg ons

Een groeiend bedrijf in een bijzondere markt

Komt Goed bestaat al sinds 2010. In dat jaar zijn Cuma en Haci gestart in de sierteelt. De eerste teelten waren die van het siergras Panicum en de zomerbloem ranonkel. Inmiddels legt Komt Goed zich toe op twee specialisaties in de sierteelt: het siergras Panicum en de snijbloem Oxypetalum. Die telen we op een wijze die verantwoord is voor het milieu.

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Door de ervaring die we in de loop van de jaren met de teelt hebben opgedaan, zijn we in staat om een product van topkwaliteit te telen. Dat doen we op een duurzame manier, met respect voor het milieu en voor de mens. Onze ambitie is om lange termijn relaties met onze klanten aan te gaan. Dat doen we niet alleen door te opereren in het hoogste segment van de markt, maar ook door een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding en door het nakomen van afspraken. Uw continuïteit staat voorop bij Komt Goed.

Ervaren medewerkers

We werken vanuit het Westland, verdeeld over vier verschillende locaties. In totaal telen we snijbloemen en siergrassen op een oppervlakte van 5 hectare. Elke dag staat een ervaren en gemotiveerd team voor u klaar. Doordat we over eigen transport beschikken, kunnen we bestellingen snel uitleveren. Ook kennen we een nauwe samenwerking met een gespecialiseerd transportbedrijf. De producten van Komt Goed zijn zowel via directe handel als via de klok beschikbaar.

Samen met onze medewerkers zijn we er trots op dat we in een relatief korte tijd een goede naam hebben gekregen in de markt. En die goede naam willen we de komende jaren graag verder uitbouwen.